عن علی بن الحسن بن فضال، عن ابیه، عن ابیالحسن الرضا صلوات الله علیه انه قال:
«ان بخراسان لبقعة یأتی علیها زمان تصیر مختلف الملائکة، فلا یزال فوج ینزل من السماء و فوج یصعد، الی ان ینفخ فی الصور.»فقیل له: یا ابن رسول الله! و ایة بقعة هذه؟ قال:
«هی بأرض طوس و هی والله؛ روضة من ریاض الجنة. من زارنی فی تلک البقعة کان کمن زار رسول الله صلی الله علیه و آله و سلم و کتب الله تبارک و تعالی له بذلک ثواب الف حجة مبرورة و الف عمرة مقبولة و کنت انا و آبائی شفعاءه یوم القیامة.»
بحارالأنوار: 31/102 ح 2 [زیاد شده از نسخهی خطیای که مورد بررسی خود علامهی مجلسی رحمه الله بوده است.]
از علی بن حسن بن فضال، از پدرش، از حضرت رضا صلوات الله علیه روایت شده است که آن حضرت فرمودند:
«همانا در خراسان بارگاهی است که زمانی محل رفت و آمد فرشتگان گردد. پس همیشه – تا زمانی که در صور دمیده شود (یعنی تا روز قیامت) – گروهی از آنها از آسمان به پایین میآیند و گروهی از زمین به بالا میروند.»به ایشان گفته شد: ای پسر رسول خدا! این بارگاه کدام است؟ فرمودند:
«آن در زمین طوس است. به خدا قسم؛ آنجا باغی از باغهای بهشت است. کسی که مرا در این بارگاه زیارت کند مثل کسی است که رسول خدا صلی الله علیه و آله و سلم را در آنجا زیارت نموده باشد و خدای بلندمرتبه و بزرگ به سبب این زیارتش ثواب هزار حج قبول شده و هزار عمره پذیرفته شده برای او مینویسد و من و پدرانم صلوات الله علیهم شفاعت کنندگان او در روز قیامت خواهیم بود.»